Pitkittyneen flunssan huonot puolet, ei pääse liikkumaan ja alkaa ärsyttää tv:n sarjojen maraton tuijottelu. Tällä hetkellä kesken Peaky Blinders, Witch Discovery ja Temptation Island sekä Selviytyjät ja Maajussille Morsian......

Pitkittyneen flunssan hyvät puolet. Laihtuu, kun ruokahalu uupuu. Pysyy erossa viinistä. Ymmärtää, miten tärkeää terveys olisikaan saavuttaa. Ja ennenkaikkea, miten mahtavaa on kun voi tehdä etätöitä omaan tahtiin. Siunattua tosiaan, koska miten sitä ikinä jaksais työpaikalla Buranan voimalla ja toisaalta ei poiskaan voisi näin kauaa olla. 

Siis erilainen perjantai. Sade ropsii ulkona ja Sade tulvii myös kaiuttimista kun muistin kuinka rentouttavaa musaa se onkaan. 

Flunssa on aaltoillut jo kauan, ainakin kolme viikkoa. Näitä vuosia tulee. Yleensä kaikki päätyy keuhkoputkentulehdukseen. Mutta ei vielä, ei vielä. Sitä ennen on kiduttava. Yritettävä pärjätä virukselle mustaviinimarjamehulla. Joo älä turhaan ehdota muita myrkkyjä. Joskus olen kokeillut toteja sun sellaisia. Ei toimi. Karmea krapula vaan pahentaa flunssaa.

Sellaista tänään. Apeaa ja rauhallista. Toisaalta jollain tavalla olen onnellinen. Mikäs hätä tässä nyt onkaan. Niidtetään nenää ja uppoudutaan satuihin, joita tv-sarjat tarjoavat. Tilipäiväkin. Ja hyvä mies ....